ESPORTS | 07/01/2015

La cursa de les II Torres de Campredó encetarà de nou el circuit ebrenc de muntanya


Comença el circuit ebrenc amb la disputa de la prova reina de 20,4 quilòmetres, així com una cursa júnior, una marxa i un canicròs, tots tres de 9 quilòmetres.

Judit Brú // CAMPREDÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


El proper diumenge arrencarà la vuitena edició del circuit de curses de muntanya de les Terres de l’Ebre. De nou, la cursa de les II Torres de Campredó encetarà el circuit ebrenc amb la disputa de la prova reina de 20,4 quilòmetres, així com una cursa júnior, una marxa i un canicròs, tots tres de 9 quilòmetres. La representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, ha apuntat un cop més, que el circuit se supera any rera any, tant per la qualitat, com pel número de participants.

El VIIIè circuit de curses de muntanya de les Terres de l’Ebre enceta aquesta nova edició amb l’objectiu de mantenir els més de 3.000 participants de l’edició anterior. En aquest sentit, el president de l’Associació del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre, Jordi Bort, ha destacat que es tracta de la primera vegada que la totalitat de les 21 curses seran puntuables, així com la celebració d’un circuit júnior en també totes les proves. A més, enguany la Cursa Nocturna dels Cocons de Tivenys serà Copa Terres de l’Ebre per tal de premiar, a més de la fidelitat i la regularitat, també la rapidesa.

Una altra de les novetats d’enguany serà l’ús en la totalitat de les curses d’un sistema propi de comunicacions que incrementarà la seguretat de les proves, a través de 12 terminals portàtils de què disposarà cadascun dels organitzadors de les curses.

El circuit ebrenc presentarà diverses distàncies, com és el cas de la marató de la Fageda, proves més curtes com el quilòmetre vertical de Roquetes, així com d’altres més tècniques, com les curses dels Reguers o d’Horta, o més ràpides, en el cas de la de Campredó, entre d’altres. Totes les proves però, segons l’organització, s’han convertit en un nou actiu turístic per tal de promocionar les Terres de l’Ebre.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació