MONTSIÀ | 18/11/2014
Etiquetes de comentaris
Miquel Reverté i Emili Rosales, amb la cultura rapitenca
Cinta Bonet // SANT CARLES DE LA RÀPITAFerré defensa la legalitat del catàleg de llocs de treball d’Amposta
Carme Ruscalleda pregonarà la 12a Festa de la Clotxa de la Ribera d’Ebre
L’escriptor rapitenc Miquel Reverté va presentar dissabte al Casal Cultural El Maset del municipi la seva darrera obra “Només il·luminat per sa ceguesa”, amb la qual va guanyar el Premi Armand Quintana de Narrativa. El llibre s’estructura a través d’una entrevista periodística on no hi fa falta l’element fantàstic. I és que el personatge principal és cec però pot veure miraculosament gràcies a una càmera de fotografia. Reverté va explicar que inicialment volia dedicar l’obra a la pagesia però finalment aquesta va derivar en un altre tipus de llibre.
El regidor d’Educació i Mitjans de Comunicació de Sant Carles de la Ràpita, Batiste Forcadell, va mostrar la seva satisfacció per presentar a la Ràpita un llibre de Reverté, qui va qualificar com un dels escriptors més prolífics del territori.
Però la presentació de llibre “Només il·luminat per sa ceguesa” de Miquel Reverté no va ser l’únic acte cultural destacat d’aquest cap de setmana a la Ràpita. Divendres al vespre, en el marc del cicle de conferències “Històries de la mar de l’Ebre” que se celebra al Museu del Mar al llarg de tot el mes de novembre, un altre escriptor, Emili Rosales, va pronunciar una conferència sobre Sebastià Juan Arbó i la seva vinculació amb la mar. Una relació, que segons Rosales, és extensa.
El cicle de conferències continuarà divendres 21 amb “Llums del delta” a càrrec de l’enginyer Enric Garriga mentre que divendres 28 serà el torn de la historiadora Noèlia Borràs amb la conferència “La guerra del Francès a la Mar de l’Ebre”.
TAMBÉ ET POT INTERESSAR
PUBLICITAT
PUBLICITAT
EDICIÓ PAPER PUBLICITAT
PUBLICITAT
AL MINUT
Tweets por el @copdull.
EDICIÓ PAPER PUBLICITAT
EN PORTADA
Pallarès: ‘Ha sigut un dels pitjors anys per la mosca negra’.
Més de 27.000 alumnes començaran el nou curs escolar a les Terres de l’Ebre.
Disminueix la creació d’ocupació però augmenta el pes de les mitjanes empreses.
PUBLICITAT