ESPORTS | 18/08/2014

L’Ascó es torna a quedar a vuitens de la Copa Catalunya

Judit Brú // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

I en futbol, l’Ascó es torna a quedar a les portes de quarts de final DE la Copa Catalunya després de ser superat per l’Europa en l’eliminatòria de vuitens de final que es va disputar el passat diumenge al Nou Sardenya. La tanda de penals, després de l’empat en el partit, va decidir el vencedor de l’eliminatòria a favor dels barcelonins. El primer temps va estar molt diputat durant els 45 minuts, amb avisos per part dels dos equips, fins que al 22 Camacho obria la llauna amb un rematada al fons de la xarxa. L’Ascó va buscar la reacció i Genís va disposar de dues ocasions fins al descans però es va mantenir l’avantatge dels escapulats. Al 55, els de la Ribera d’Ebre van empatar amb un remat de cap de Virgili, que igualava l’eliminatòria, marcador que es va mantenir fins a la fi del partit. A la tanda de penals, l’Europa va superar per 4 a 3 al conjunt asconenc, deixant als de la Ribera d’Ebre, per segon any consecutiu, sense arribar als quarts de final de la Copa Catalunya.