PORTADA | 20/10/2018

Carreteres tallades a causa de la forta llevantada


ACN // TERRES DE L'EBRE
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Imatges espectaculars de diversos pobles de la zona del Sénia amb carrers convertits literalment en rius. Aquest dissabte a la tarda, a causa del temporal de les darreres hores, encara hi ha dues carreteres tallades per inundacions, la C-12 a l'altura Tortosa, la TP-3311 entre la Galera i Santa Bàrbara. L'episodi de pluges també ha afectat diversos trens, especialment al nord del País Valencià i a les Terres de l'Ebre, on l'estació de Vinaròs va quedar inundada cap a les sis de la tarda i va obligar a tallar la circulació de combois entre Barcelona i València fins a les sis del matí. Renfe i Protecció Civil han informat que un tren amb 300 passatgers que tenia com a destinació Cartagena ha quedat aturat a Ulldecona i posteriorment ha retrocedit fins a l'Aldea.

Protecció Civil ha rebut fins a les nou del matí 580 trucades relacionades amb l'episodi de pluges. Fins a les deu de la nit els Bombers havien atès 154 avisos ocasionats pel fenomen meteorològic, la majoria dels quals a l’extrem sud del país, i en especial als municipis d'Alcanar, Amposta, Tortosa i Sant Carles de la Ràpita.

Segons el servei Meteorològic de Catalunya (SMC) encara es poden registrar precipitacions intenses superiors als 20 litres per metre quadrat en 30 minuts fins al migdia a les Terres de l'Ebre. A més, les pluges podrien deixar acumulacions superiors als 10 litres per metre quadrat en 24 hores.

Dels registres de pluges de les darreres hores destaquen els 250 l/m2 del Parc Natural dels Ports, els 235,4 l/m2 d'Alcanar, els 153,9 l/m2 d'Ulldecona, els 144l/m2 de Mas de Barberans, els 109,7 l/m d'Horta de Sant Joan i els 103 l/m2 dels Alfacs.

Protecció Civil manté l'alerta del pla Inuncat fins a la normalització de la situació i davant la possibilitat de més precipitacions, puntualment intenses. A més, aquest matí ha informat que els veïns de Ventalles (Ulldecona) no tenen llum des de fa diverses hores, per ara es desconeix el nombre d'abonats afectats, i tot apunta que la incidència es deu a les pluges.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació