PORTADA | 23/04/2015

ERC presenta 42 candidatures, el màxim històric de la formació a l’Ebre


Cinta Bonet // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


ERC presentarà un total de 42 candidatures al conjunt de les Terres de l’Ebre en aquestes propers eleccions municipals. La formació presenta 7 candidatures més respecte els comicis de 2011 i assoleix així el seu màxim històric al territori. Aquest creixement es caracteritza sobretot per l’increment de candidatures a la Terra Alta i la Ribera d’Ebre, moltes de les quals estan encapçalades per candidats nous i un nombre important de dones. El president de la Federació de l’Ebre d’ERC, Gervasi Aspa, s’ha mostrat satisfet que l’obertura del partit hagi permès sumar al projecte republicà un gran número de persones provinents d’altres formacions.

El secretari d’Organització de la Federació, Albert Salvadó, ha deixat clar que l’objectiu “és ser la veritable força de canvi als pobles i ciutats del territori per impulsar un nou país”.

Al Baix Ebre, es presenta llista als mateixos 11 municipis que l’anterior legislatura però ara també es presentarà per primera vegada una llista a Paüls, encapçalada pel jove Enric Adell. Al Montsià, Esquerra presentarà les mateixes 10 candidatures que l’any 2011, amb la diferència que ara no presenta llista a Freginals però, en canvi, sí a Godall, amb Alexis Albiol al capdavant d’Acord per Godall. Salvadó ha destacat el creixement i la renovació a la Ribera d’Ebre, on s’ha passat de les 8 candidatures a les 12 actuals. Per primera vegada hi haurà presència republicana a Ascó, amb Josep Jaimot, i també es recuperen candidatures a Ginestar, Garcia i la Palma d’Ebre. Un altre alcalde que per primera vegada es presentarà sota el projecte republicà és el flixenc Marc Mur. Pel que fa a la Terra Alta, destaca el pas de 6 a 9 llistes electorals, i la candidatura encapçalada per Miquel Aubà a Gandesa. A Vilalba dels Arcs, Caseres i Horta de Sant Joan es presentarà llista republicana per primera vegada.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació