PORTADA | 20/04/2015

Zapatero celebra que tothom hagi vist clar que calia aturar el transvasament


Cinta Bonet // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L’expresident del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, va participar dissabte en l’acte de presentació de la candidatura del grup municipal del PSC a Tortosa que encapçala Enric Roig. Al llarg del seu parlament, Zaptero va fer referència a la derogació del transvasament de l’Ebre que va ser la segona mesura que va tirar endavant quan va arribar a la presidència del govern el 2004. Zapatero va celebrar que anys després tothom hagi vist clar que calia aturar el transvasament, respectant la voluntat de la ciutadania i del progrés raonable, sostenible medioambientalment.

D’altra banda, Zapatero va afirmar amb contundència que Catalunya no es mourà de l'Estat espanyol perquè "està on l'ha dut el corrent de la història". L'expresident va defensar que, "per coherència", cal recuperar l'Estatut de 2006, l'eina, va dir, “de més autogovern que tindrà mai Catalunya". El president Jose Luis Rodríguez Zapatero també va reivindicar el paper dels socialistes en el suport dels municipis i en l'aposta per la política de la proximitat en un moment de dificultat com l'actual exemplificant-ho en la candidatura d'Enric Roig a Tortosa "il·lusionada i preparada per liderar el canvi". En aquest sentit, Roig va contraposar la proposta pel canvi i el dia a dia de la candidatura socialista a aquells, va dir, que "pinten una ciutat de color de rosa, de ponts de colors i llums de neó".

A la tarda, l’expresident del govern espanyol es va desplaçar a Amposta acompanyant la candidatura socialista encapçalada per Francesc Miró. Més tard, ja des de Benicarló, Zapatero va dir que assumia "tota la responsabilitat" sobre el fracàs del magatzem de gas Castor perquè durant la seva tramitació i aprovació ell era el president del govern espanyol. També es va disculpar pels errors comesos i va instar a solucionar-los. Zapatero va assegurar que l'exministre d'Indústria, Miguel Sebastian, va treballar "amb la millor de les intencions" en l'aprovació del magatzem gasístic però va defugir confirmar si tenien tots els informes per fer-ho.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació