ESPORTS | 29/03/2017

El Club Volei Roquetes exclòs del play-off d'ascens

Albert Pascual // ROQUETES
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

Aquest cap de setmana l'equip sénior del Club Volei Roquetes havia de jugar a Andorra la fase final d'ascens a Primera Nacional. A causa de les previsions de fortes nevades, la Federació Catalana de Volei va enviar un correu a tots els clubs demanant precaució a la carretera en els diferents desplaçaments.

El del Volei Roquetes a Andorra va ser un viatge complicat que va acabar al municipi de Ponts, quan els Mossos d'Esquadra van obligar a l'autobús de l'equip a seguir amb cadenes, i tot i això recomanar no seguir per l'elevat perill d'accident. Així les coses i recordant el correu de la Federació, l'equip va decidir avisar als organitzadors i tornar cap a Roquetes.

La sorpresa va ser majúscula en veure que, tot i avisar, el play-off es va jugar, i el Roquetes va ser desqualificat. A més, durant la setmana també s'ha celebrat la final d'aquesta fase d'ascens.

Paral·lelament a aquest incident, aquest cap de setmana es va celebrar a Roquetes la fase final del Campionat de Catalunya cadet masculí. A quarts de final, el Roquetes va guanyar al Balàfia de Lleida per 3-1, i el Mataró es va imposar al Sant Martí per 3-0. En l'altre quadre, el Sant Pere i Sant Pau guanyava al Barça per 3-0 i el Vallbona Granollers 3-0 al Mundet.

Ja a semifinals, els Roquetencs van caure contra el Sant Pere i Sant Pau per 1-3. Aquest equip va jugar la final contra el Vallbona Granollers que va acabar proclamant-se campió en véncer per un clar 3-0.

Els equips de volei femení del Roquetes també competien a domicili. Les cadets guanyaven al Vall d'Hebron 1-3. En canvi les infantils no podien superar al Sabadell que acabava guanyant per un clar 3-0.