TORTOSA | 09/04/2015

Bel presenta una llista continuïsta amb quatre baixes en l’actual equip de govern


El candidat de CiU i actual alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha presentat la candidatura amb què es presentarà a les properes eleccions municipals.

Cinta Bonet // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Es tracta d’una llista continuïsta amb només quatre baixes entre els dotze regidors de l’actual equip de govern. Es tracta de Pere Panisello, Matilde Villarroya, Esther Vidal i Bea Viñuela, la majoria d'elles per motius professionals. En els cinc primers llocs hi ha actuals regidors. El número 2 es manté per l'actual primera tinent alcalde i regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé. La segueixen Anna Algueró, regidora de Serveis Socials; Emili Lehmann, representant d'Unió i actual regidor de Promoció Econòmica; i Domingo Tomàs, actual regidor de Serveis i Festes. En la posició número 6 hi ha la primera cara nova però actual regidora de l'EMD de Jesús, Dolors Queralt, a qui succeeixen tres actuals regidors: Joaquim del Pino, Alfredo Ferré i Rosa Cid. La segona cara nova està en la posició número 10, per Josep Cugat, actual president de l'EMD de Bítem, al qual segueixen dos joves incorporacions: Aitor Pérez, llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració, i Roger Pedret, graduat en Administració i Direcció d'Empreses, de 26 i 25 anys respectivament. Bel ha defensat que la llista vol donar continuïtat "a un projecte que ha transformat la ciutat en els darrers vuit anys". L'alcalde s'ha mostrat "molt satisfet" d'encapçalar aquesta candidatura tot destacant que s'incorporen gent amb "solvència contrastada" i joves "per poder tenir pedrera de cara a un futur".

El lloc 13 és per Maria Ardit, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques; el 14 per Àngel March, regidor a l'EMD de Campredó i nou candidat de CiU després que Joan Sanahuja hagi decidit deixar la primera línia política; i el 15 per Lídia Saura, secretària a la Federació Catalana de Futbol de les Terres de l'Ebre. Els segueixen: José Antonio Estíbalez, alcalde pedani de Vinallop; Pau Cladelles, de 22 anys i estudiant de doble grau en Dret i Ciències Polítiques i de l'Administració; Esther Vidal, actual regidora de Seguretat i alcaldessa pedània dels Reguers; Víctor Ferrando, regidor a l'EMD de Jesús i nou candidat de CiU; i Bea Viñuela, actual regidora de Medi Ambient. Tanca la llista, Pere Panisello, president de l'EMD de Jesús i actual regidor d'Esports que abandona la política municipal. Bel creu que la seva llista té la peculiaritat de ser "transversal" perquè cobreix els diferents àmbits territorials i sectorials.

La candidatura va ser aprovada aquest dimarts a la nit en assemblea conjunta de CDC i UDC a Tortosa. Sobre el programa, l'alcalde ha explicat que preveuen presentar-lo abans de Sant Jordi i que, tot i que el tenen perfilat, volen acabar-lo de tancar després de les trobades que comencen aquest dijous als diferents barris i pobles de la ciutat.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació