ESPORTS | 27/02/2017

L'Ascó rellisca a Figueres

Albert Pascual // ASCÓ

Figueres 0 - 2 Ascó
Relliscada de l'Ascó en la seua visita al camp del Figueres. Els asconencs, que presentaven la baixa d'Argilaga, van oferir una molt bona primera part de joc, però en conjunt, escassetat en les ocasions de gol per a tots dos equips.

El Figueres va sortir amb força, però es va trobar a un Ascó ben col·locat. A poc a poc els de Santi Castillejo es van treure la pressió de sobre i van començar a crear algunes ocasions sense massa perill.

A la tornada del descans, l'Ascó buscava de nou el gol, però quan millor estava jugant va arribar el primer gol figuerenc al minut 56. Un tir de Ferran des de la banda esquerra no va poder evitar que entrara el porter Sergio López.

No es va venir avall l'equip de Santi Castillejo, que va continuar amb el bon joc. Un minut després la tenia Jonatan Toledo, però el remat va sortir per sobre del travesser.

Més ocasions per al Figueres que van fer lluir al porter asconenc, però no en el 2 a 0 que marcaria Romero a la sortida d'un córner al minut 76 de la segona.

Derrota dolorosa dels riberencs que malgrat tot segueix en posicions de play-off, ara en quarta posició amb 46 punts. L'equip ja prepara el partit contra la Pobla de Mafument, que encadena quatre empats seguits i és seté amb 37 punts. Serà diumenge 5 de març a les 12 del migdia al municipal d'Ascó.