ESPORTS | 13/02/2017

Empat amb polèmica, i dos punts que se li escapen a l'Ascó

Albert Pascual // ASCÓ

Europa 1 - 1 Ascó
L'Ascó no va passar de l'empat a un gol al camp de l'Europa on els de Santi Castillejo es van trobar amb massa adversitats per aconseguir els tres punts.

L'àrbitre no va assenyalar dos penals clars dins l'àrea local, especialment un a Bertomeu, i va permetre un joc dur de l'Europa, tot i que aquests van acabar amb un jugador menys. Tampoc va ajudar la manca d'encert de cara a porteria.

La primera part va ser molt igualada, amb joc al mig del camp i amb poques ocasions. L'Ascó no podia desplegar el seu joc amb les constants interrupcions de l'Europa amb faltes.

Al minut 26, una jugada dins l'àrea de l'Ascó, l'aprofita Dani Pujol que amb el desconcert de la defensa asconenca, acaba marcant l'1-0.

Els de la Ribera no es van plegar de braços, i van seguir intentant buscar el gol.

Al 32, Bea va ser expulsat en donar-li un cop amb la mà a Socias. Després la polèmica amb el penal no xiulat a Bertomeu.

Ja a la segona part tot va canviar. L'Ascó va posar des de l'inici, setge a la porteria de Fer. L'Europa es defensava com podia i pràcticament no van passar del mig camp en tota la segona meitat.

L'Ascó la va tenir, primer en una errada del porter que no va blocar bé però Guiu no va poder aprofitar-la per fer l'empat.

Al minut 78, aquest cop sí, una centrada d'Argilaga es va enverinar, i el porter local Fer, va rebutjar malament i finalment la pilota va entrar dins la porteria.

L'Ascó ho va seguir intentant durant els 10 minuts llargs que quedaven de partit que va acabar amb empat a un gol i amb la sensació que es van escapar dos punts.