ESPORTS | 23/01/2017

Triomf clar del Perelló en el partit de Sant Antoni

Albert Pascual // EL PERELLÓ

Perelló 3 - 1 Pinell
El Perelló rebia al Pinell, un rival directe, en el partit de la jornada i de festes de Sant Antoni marcat pel mal temps i un terreny de joc amb molta aigua per les pluges d'aquest cap de setmana.

El Perelló tindria el domini del partit i Àlex Pedrosa encetaria el marcador de la Vinyeta en una cantada del porter de Pinell, Gerard Moreno, que rebia la pilota d'un defensa i en tornar-la Pedrosa li robava per marcar. Era el minut 28.

A partir d'aquí bon joc dels locals fins que al 41 Víctor González empatava el partit per al Pinell després de rebre una pilota creuada per dalt des de mig camp i tot sol se'n anava d'un defensa i del porter local per situar l'1 a 1 al marcador.

L'alegria no duraria molt i el Perelló reaccionava amb rapidesa. Tan sols dos minuts després Bridi rebia una passada llarga per la dreta i corrent més que els dos defenses del Pinell acabava situant la pilota dins la porteria visitant.

Amb un Pinell enfonsat anímicament, els perellonencs manarien sobre la gespa durant tota la segona meitat, i és que el Pinell apostava per les jugades directes que no sortien bé. Finalment al 75 de la segona, Alex Pedrosa marcava de cap, impecable, la centrada treballada de Marc Pardo que buscava despistar al defensa del Pinell.

Tres punts molt buscats al sac del Perelló després de dos empats seguits.