ESPORTS | 09/01/2017

L'Ascó ensopega per la mínima

Albert Pascual // ASCÓ

Olot 1 - 0 Ascó
L'Ascó va caure al camp de l'Olot per la mínima en un partit on els de Santi Castillejo van donar la cara, però la manca de punteria va evitar tornar a la Ribera d'Ebre amb algun punt.

Tot i portar el control de la pilota durant quasi tot el partit, uns cops la manca d'encert i d'altres la bona defensa de l'Olot va evitar que l'Ascó marques algun gol.

Els primers minuts van estar dominats per l'alternança, l'Olot amb un joc més directe i un Ascó amb molta paciència, tocant la pilota i no arriscant per no perdre la pilota amb rapidesa.

La primera ocasió la van tenir els locals, però el porter de l'Ascó no va tenir problemes per aturar el baló. Al minut 21 Guiu ho va intentar de cap però li va sortir fluix. L'Ascó seguia portant el domini, però l'Olot es replegava bé, i evitava un cop i un altre que l'Ascó ocasionés perill. Al minut 36 va arribar la jugada clau del partit. En un corner tret per l'Olot recull la pilota Uri que es gira i li dóna a Escudero per a marcar l'1 a 0, un gol que al final valdria 3 punts.

Des d'aquí i fins al descans poc més, només destacar unes mans claríssimes d'un defensa de l'Olot que àrbitre no va voler veure.

A la tornada l'Ascó va sortir per totes, sent amo i senyor de la pilota però amb la mala sort de no voler entrar entre els tres pals de la porteria olotina. Al minut 69 Guiu va tenir l'empat a les botes, però el seu xut va sortir llepant el pal dret de la porteria de Guinard.

Al final, derrota que trenca les 16 jornades sense perdre de l'Ascó, però amb una part positiva que és haver fet un bon partit contra un dels equips líder de la tercera divisió.