CATALUNYA | 16/12/2016

Més de 200 persones es concentren a Xerta en defensa de la presidenta del Parlament


Gaseni anuncia que Miravet serà l'escenari de la presentació de l'Assemblea d'Electes de Catalunya, el proper 24 de gener

Cinta Bonet / ACN // XERTA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Els ciutadans de les Terres de l'Ebre van voler mostrar el seu suport a la presidenta del Parlament, i també conciutadana, Carme Forcadell. Més de 200 persones, entre crits “d'independència”, van fer pinya aquest dijous al vespre des de la plaça major de Xerta per mostrar a Forcadell que “no està sola” en aquesta envestida judicial. L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de l'Ebre havia convocat un únic acte central a les Terres de l'Ebre en aquest municipi del qual és natural la president de la Cambra Catalana. A la primera fila, entre representants polítics, socials i culturals, també hi va assistir algun familiar directe de la presidenta. La lectura del manifest, que també es va llegir arreu de Catalunya, va anar a càrrec de l'alcalde de Xerta, Roger Avinyó.

El vicepresident de l'AMI i alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, va destacar que calia una resposta a l'agressió més greu que ha fet l'estat espanyol contra Catalunya amb la citació a declarar de la presidenta de la Cambra Catalana. Així mateix va insistir que “cal fer pinya i ser ferms” per a allò que pugui venir.

També des de Òmnium Cultural Terres de l'Ebre es van sumar a les mostres de suport a Forcadell des de Xerta recordant que la seva feina al capdavant de l'ANC ha estat “la eina per tirar endavant aquest procés”.

coordinador de l'Assemblea ebrenca, Manel Alves, ha recordat a la presidenta del Parlament que la ciutadania està disposada “a plantar cara quan calgui i on calgui” i que “acabaran junts allò que van començar junts” amb ella.

Gaseni va avançat en l'acte a Xerta que es presentarà a les Terres de l'Ebre l'Assemblea de càrrecs Electes de Catalunya el proper 24 de gener, a Miravet. De moment, ja hi ha més de 2.000 inscrits però l'ANC ha aprofitat l'acte de suport a Carme Forcadell per reclamar a tots els polítics ebrencs que s'hi inscriguin.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació