TORTOSA | 11/03/2015

ICV porta l'Ajuntament a l'Oficina Antifrau pel contracte de les piscines


La denúncia reclama que s'investigui si en la resolució del contracte del projecte de les piscines hi ha indicis de suposades il·legalitats, com malversació de fons públics.

Cinta Bonet // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


El grup municipal d'ICV-Entesa per Tortosa farà arribar aquesta mateixa setmana a l'Oficina Antifrau de Catalunya una denúncia contra l'Ajuntament de Tortosa. La denúncia reclama que s'investigui si en la resolució del contracte del projecte de les piscines hi ha indicis de suposades il·legalitats, com malversació de fons públics. El portaveu del grup municipal d'ICV-Entesa per Tortosa, Jordi Jordan, ha detallat que els serveis jurídics del partit han estudiat tot el procés de la resolució del contracte i que, finalment, s'han decidit a emprendre accions legals. Jordan ha demanat a l’Oficina Antifrau que si detecta il·legalitats ho porti a Fiscalia.

El portaveu del grup municipal d'ICV-Entesa per Tortosa ha recordat que l’Ajuntament va “simular” l’inici de les obres de les piscines al maig del 2011, dies abans de les eleccions municipals, i que després de tombar les piscines d’estiu l’obra va quedar aturada durant tres anys, fins que l’Ajuntament i l’empresa van acordar la rescissió del contracte. En aquest punt, Jordan ha assenyalat que l’empresa va justificar la recessió del contracte per la “crisi econòmica” quan l’obra se li va adjudicar al 2011, quan ja portàvem tres anys de crisi. En qualsevol cas, Jordan ha insistit que l'Ajuntament no va reclamar a l'empresa adjudicatària de les obres de les piscines les indemnitzacions previstes per incompliment del contracte i que l’equip de govern haurà d'explicar a l'Oficina Antifrau perquè no ho va fer.

Jordan també ha fet una crida als grups de l’oposició crítics amb el projecte de piscines de Ferran Bel a seguir els mateixos passos i tirar endavant accions legals.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació