ESPORTS | 13/12/2016

El primer equip del Volei Roquetes s'escapa

Albert Pascual // ROQUETES

L'equip sènior masculí del Club Volei Roquetes està en bona forma. Aquest cap de setmana, coincidint amb la presentació dels equips al pavelló roquetenc, el primer equip del club va oferir un gran espectacle enfront de l'Ametlla del Vallès.

El partit va acabar amb victòria local per 3 a 1. Els vallesans només van poder guanyar, amb molt d'esforç el tercer set que va forçar-ne un de quart i és que els parcials no van deixar gaire marge per dubtar del Club Volei Roquetes: 25-19, 25-19, 23-25 i 25-20.

Amb 21 punts els Roquetencs són líders del grup 1 de la Primera Divisió catalana amb una diferència de tres sobre el Get Blume.

El pròxim partit serà a la pista del filial del Llars Mundet, cuer amb només quatre punts.

Menys sort va tenir el primer equip femení que no va poder amb el Sant Pere i Sant Pau per 1 a 3.

L'equip barceloní, que va una posició per davant en la classificació va imposar-se per 15-25, 11-25, 25-22 i 10-25 en un mal partit de les locals que són cinquenes amb 16 punts i el pròxim cap de setmana s'han d'enfrontar a les líders de l'Alpicat que dominen la taula en solitari amb 26 punts i tots els partits de la temporada guanyats.

El cadet femení, va rebre al Vall d'Hebron. Les locals van guanyar per un contundent 3-0 amb parcials (25-17, 25-9 i 25-20).

El cadet masculí, tot i fer un partit molt igualat també, no van poder superar al Sant Pere i Sant Pau i van perdre per 1-3 amb parcials (25-20, 23-25, 17-25 i 23-25).

Per últim, l'infantil femení, va rebre al Salou. Aquestes, van realitzar un gran joc i en un partit molt igualat, però finalment es van imposar per un ajustat 3-2 amb parcials (25-16, 25-22, 24-26, 18-25 i 15-12).