ESPORTS | 21/11/2016

Aquesta setmana ha tocat empat

A.P. // ASCÓ

Palamós 0 - 0 Ascó
L'Ascó arriba a la 12a jornada seguida sense conèixer la derrota. Aquest diumenge va empatar a 0 al camp del Palamós, un rival directe a la categoria, ja que tots dos equips estan empatats a punts, i tots dos buscaven la victòria per recuperar la quarta plaça després de la golejada del Sant Andreu al Sant Feliuenc per 6 - 2, equip que ara ocupa aquesta plaça en posició d'ascens.

El partit a Palamós va estar marcat pel fort vent que dificultava el joc dels dos equips. Els primers 10 minuts van ser de domini local, però un Ascó pacient no va tenir problemes per desbaratar els atacs locals.

De mica en mica l'Ascó aconseguia dominar al Palamós i al minut 28 Jordi Martí ho va provar però va aturar Marc Solé, el millor home del Palamós. Poc més tard, gran centrada per a Jordi Martí que remata de cap i torna a fer lluir al porter local.

Quan semblava que la mitja part acabaria amb empat, Jordi Martí molt actiu va enviar la pilota al pal esquerre de la porteria del Palamós, donant un gran ensurt pels locals.

A la represa poques ocasions de gol. Al minut 55 ho tornava a intentar Jordi Martí de cap però la pilota va sortir desviada. Al 85 Guiu ho va provar de lluny, però el seu xut va sortir desviat.

El partit estava destinat a acabar en empat, i així va ser al final, amb un Ascó que va millorant partit a partit. La pròxima jornada els riberencs rebran al cuer el Sabadell. Una victòria els podria tornar a col·locar en llocs de play-off.