ESPORTS | 14/11/2016

La Sénia celebra la quarta jornada sense perdre

Albert Pascual // LA SÉNIA

La Sénia 2 - 1 Perelló
El Club de Futbol la Sénia celebrava la presentació de tots els equips del club. Amb un estadi ple, no hi havia marge per al dubte i s'havia d'aconseguir la quarta victòria seguida per mantenir el pols amb els equips perseguidors del líder, l'Aldeana.

El rival era el Perelló, un equip en hores baixes que necessitava la victòria per allunyar-se de les últimes places de la classificació.

Els seniencs van anar per feina i Joan Zaragoza estrenava el marcador al minut 2 amb un gol per sota les cames del porter perellonenc Marc Andreu que no va poder fer res.

El mateix Joan Zaragoza faria el segon per a l'equip local al minut 20 en una bonica jugada combinada acabant amb un gol de tacó.

Més ocasions va haver-hi, però només es veuria un altre gol a l'estadi, i seria per al Perelló que jugava de rosa i va aprofitar una mala passada del porter senienc que acabava a les botes d'Oriol Mauri que marcava el 2 a 1 definitiu quan encara faltava per jugar tota la segona meitat.