ESPORTS | 05/10/2016

El sènior masculí del Club Volei Roquetes s'estrena a casa amb victòria

A.P. // ROQUETES
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

L'equip Sènior Masculí del Club Volei Roquetes que juga a primera catalana va jugar el seu primer partit a casa on va rebre al GET Blume. L'equip local, va demostrar una gran superioritat tant en atac com en defensa i es va imposar per un clar 3-0 amb parcials 25-20, 25-14 i 25-20.

Unes hores abans va ser el torn de l'equip sènior femení que va rebre al Vilanova. Tots dos equips van jugar un partit molt igualat, on el guanyador no es va decidir fins al cinquè set. Al primer set es va imposar l'equip visitant. En el segon, l'equip roquetenc es va posar les piles i el seu potent servei, va fer que poguessin empatar. En el tercer set, l'equip local va continuar amb la mateixa filosofia que en el set anterior i també es va poder guanyar, però en el quart set, la falta de concentració i els nombrosos errors d'atac van fer que el Vilanova tornes a empatar el partit. Finalment en el cinquè set, el cansament es va notar molt i els errors es van pagar cars perdent per 2-3 amb parcials 18-25, 25-12, 25-23, 23-25 i 10-15.

Al mateix moment que s'estava jugant aquest partit, a la pista del costat jugava l'infantil femení que s'enfrontava al Sant Cugat. Aquest equip jove i amb poca experiència no va poder fer front l'equip visitant que va guanyar per un clar 0-3.

La pròxima setmana, l'equip sènior masculí, es desplaçarà al camp de l'Ametlla del Vallès, el sènior de segona, començarà la competició jugant al camp del Vilafranca. El sènior femení anirà al camp del Sant Pere i Sant Pau, i l'infantil femení anirà a la pista del Vilafranca.