TORTOSA | 29/08/2016

Un bus llançadora connectarà la plaça de Bimil·lenari amb l’hospital de Tortosa cada 30 minuts


El nou servei es posa en funcionament el 12 de setembre i estarà integrat dins de la targeta T-10/120

Cinta Bonet // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


El proper 12 de setembre es posa en marxa el nou servei de bus llançadora que connectarà la plaça de Bimil·lenari i l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC). Es tracta d’un nou servei que ha de permetre solucionar de manera transitòria els problemes de mobilitat al centre hospitalari. El bitllet de bus llançadora tindrà el mateix cost que el d’un bus urbà, sortirà cada 30 minuts des del punt de recepció situat a la cantonada de l’avinguda Generalitat amb Mossèn Bellpuig, i farà una única parada a l’estació d’autobusos de la ciutat. Paral·lelament es treballarà en implementar un aparcament en superfície a l’entrada de Tortosa, amb la previsió que estigui enllestit a principis del 2017. Aquest aparcament tindrà capacitat per a 120 places i estarà tancat i controlat. Els usuaris de l’HTVC que validen el tiquet al centre hospitalari podran sortir de l’aparcament de manera gratuïta.

Territori i Sostenibilitat posa en marxa aquest servei amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa. El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, ha insistit que aquestes dues operacions permetran millorar la mobilitat a l’HTVC.

El bus llançadora funcionarà de les 7:45 a les 19:15, i la seva freqüència de pas s’ha adaptat als horaris de la línia de bus urbà que també arriba fins a l’HTVC. D’aquesta manera, pel punt de recepció a l’entrada de Tortosa hi passaran busos que arriben a la l’HTVC cada 15 minuts. Un fet que ha volgut destacar l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, qui ha deixat clar que aquesta mesura no deixa al calaix la segona fase del pla de mobilitat i que ha permetre la construcció d’un nou aparcament al mateix hospital.

El president de la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa, Josep Baubí, ha celebrat la posada en marxa del bus llançadora però ha exigit que es tiri endavant en la segona fase del pla de mobilitat.

El bus llançadora està integrat dins la targeta T-10/120 i, per tant, un veí que es desplaci en bus des de qualsevol punt de les Terres de l’Ebre podrà arribar fins a l’HTVC per només 1 euro. / Foto IRENE LÓPEZ.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació