TORTOSA | 01/07/2016

Manuel Milián Mestre a Tortosa: "Rajoy no té cap condició per ser líder"


Albert Pascual // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Dijous a la tarda es va presentar a l'antic escorxador de Tortosa "Els ponts trencats", el darrer llibre del periodista i escriptor Manuel Milián Mestre. Conegut analista del món polític i econòmic, el que fóra un dels fundadors d'Aliança Popular, l'actual PP, treballa des de l'ombra intentant refer els ponts entre Catalunya, la terra que l'ha vist créixer, i el conjunt d'Espanya.

L'expolític i periodista morellà Manuel Milián presentava dijous al vespre a Tortosa el seu últim llibre, Els Ponts Trencats on des del més alt del castell del seu poble observa els darrers 40 anys d'història política, social, i econòmica d'Espanya sempre atent des de l'ombra. Sempre apegat a l'actualitat més immediata, Milián fa una aturada en el camí de Madrid a Tarragona per, a més de parlar del seu llibre, explicar-nos confidències sobre allò que es cou a la capital. Segons l'escriptor, refer els ponts és molt difícil "Amb la gent que hi ha avui en dia, ho dubto, tant d'una banda com l'altra. El pensament que hi ha a la Generalitat de Catalunya és fugir d'Espanya, per tant, el pont ni el pensen. El que està passant a Espanya és molt perillós i, o Mariano Rajoy rectifica la seva política i afronta de debò el problema català oi farà esclatar Espanya". L'expolític popular és molt vehement amb Mariano Rajoy i es mostra molt crític amb la figura del President del Govern. És reticent als pactes després d'unes primeres eleccions fallides, i unes segones "amb un resultat molt estrambòtic. Els socialistes estan tancats en banda i Ciutadans estarien disposats a parlar però no en les condicions que vol Mariano".

De fet, a Milián Mestre no li estranyaria que per a pactar es demanés el cap del president en funcions. I és que per a l'escriptor morellà, Rajoy és l'antilíder. Un polític sense cap condició per capitanejar un país, i més, després de tots els escàndols que l'envolten. Milián també reflexiona per al procés català. Considera que hi ha cansament i que està mal plantejat. L'escriptor creu que el verdader problema d'Espanya no és tant Catalunya com el conjunt de la Corona d'Aragó. A Els Ponts Trencats Manuel Milián s'expressa de la mateixa manera que parla. Per a ell, l'única manera de solucionar els problemes que des de fa dècades ens afecten a tots plegats és tornar a alçar els ponts sobre l'Ebre.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació