ESPORTS | 25/05/2016

130 corredors als 10K del Perelló

Albert Pascual // EL PERELLÓ

Azziz El Jihaoui i Pilar Rus van guanyar els 10,000 del Perelló. Aquesta cursa disputada dissabte a la tarda va ser la quarta en el calendari del Running Series Terres de l'Ebre.

L'independent El Jihaoui va completar el recorregut en 32:33 seguir de Lluisma Mas que el seguia a poc menys d'un minut i Xavi Queral del Fondistes d'Amposta que va fer un temps de 33:26. La corredora del Borges Trail, Pilar Rus va ser la millor en categoria femenina en completar els 10.000 en 38:35. Andrea Drago del PaleoDelta Runnes va ser segona completant el podi amb Cristina Lendines del Trilercavons Terres de l'Ebre.

Jesús Caparrós i Sophie Lauber van guanyar la cursa de 5 kilòmetres.

La pròxima cita serà de nit a l'Ampolla amb els 10000 Sota la Lluna el proper 11 de juny.