ESPORTS | 09/05/2016

L'Ascó s'acomiada de la seva afició amb un empat


Albert Pascual // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L'Ascó s'acomiada de la seva afició amb un empat a un gol enfront del Cerdanyola en el darrer partit de lliga al seu estadi. Daisuke va avançar al Cerdanyola al minut 19' però Virgili al 74' evitava la derrota en un partit amb múltiples accions de perill on l'Ascó ha merescut la victòria.

El partit ha començat amb molta força per al conjunt verd, i a punt ha estat d'avançar-se en el marcador quan encara no s'havia complert el primer minut de partit. Bertomeu superava a dos defensors en velocitat i encarava al porter Coca sense angle i estavellava la pilota al segon pal de la porteria del Cerdanyola.

L'equip de Miguel Rubio a poc ha estat de marcar de nou quan al minut 3' Virgili es feia amb la pilota dins l'àrea, retallava al porter, però no aconseguia encertar a l'hora de rematar la pilota entre els tres pals. L'Ascó ho ha seguit intentant i al minut 11', de Nova enviava una centrada rasa al segon pal que el porter del Cerdanyola refusava amb la mà evitant el remat en boca de gol de Bertomeu.

L'Ascó arribava amb facilitat a l'àrea rival i al 19' era el torn de José Ramon qui engaltava un potent xut, després d'una pilota de banda treta per Argilaga i aquesta acabava fregant el pal de la porteria de Coca. Amb aquestes ocasiones res feia pensar que la porteria asconenca estés en perill, però Manolo controlava malament una pilota dins l'àrea que robava el japonès Daisuke per marcar a plaer el gol que avançava al Cerdanyola en el partit.

L'Ascó ha seguit buscant de forma activa la porteria rival, i al minut 27' Virgili assistia a Guiu, que picava la pilota davant la sortida de Coca, però que aquest refusava, literalment amb la cara, per salvar novament el gol de l'Ascó que es resistia.

A la tornada del descans, la tònica ha estat força similar. L'Ascó buscant amb insistència la porteria rival, i el Cerdanyola defensant al darrere sense crear cap tipus de perill. El conjunt local també ho ha intentat a pilota aturada. Al 56' Asier rematava una falta però la pilota sortia fregant el pal.

Bertomeu ho ha intentat també al minut 67' amb un altre llançament de falta una mica més centrat i llunyà, que ha acabat novament fregant el pal de la porteria rival. La insistència de l'Ascó ha tingut premi, per fi, al minut 74' Asier cedia la pilota des de línia de fons per la internada d'Argilaga, aquest la posava magistralment al segon pal, i Virgili de cap, no perdonava el gol de l'empat.

Ja durant el tram final del partit, l'equip ha buscat un segon gol que mai ha arribat. Amb aquest resultat l'equip riberenc tanta la temporada al seu estadi. El proper cap de setmana jugarà el darrer partit de la temporada al camp del Morell, equip que ja ha baixat de categoria.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació