ESPORTS | 28/04/2016

El Perelló estrena cursa BTT amb l'Emburgada Bike Race

Albert Pascual // EL PERELLÓ

El diumenge 24 d'abril, la localitat del Perelló va celebrar la primera edició de l'Emburgada Bike Race, tercera prova puntuable de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2016.

La nova proposta va constar d'un circuit de 39 kilòmetres de llargària i 1307 metres de desnivell positiu, i un altre de curt amb 27 kilòmetres i 887 metres de desnivell.

La prova va comptar amb la participació de més de 250 participants, principalment a la prova llarga, un nombre de ciclistes que l'organització d'aquesta primera cursa, el Club Ciclista Perelló, qualifica d'èxit.

Al circuit llarg, el primer classificat va ser Pau Marzà Bedos (1:51:10), seguit de Sergi Casanova Villalonga (1:52:39), i Carles Ferreres Pociello (1:54:04). En categoria femenina, primera va arribar Pili Franco Juanos (2:41:11), i després Núria Rivas Samaniego (2:46:25) i Mònica Faneca Múria (3:22:08).

Pel que fa a la prova curta, en homes el domini va ser per a Gerard Sánchez Cabrera (1:14:48), i en categoria femenina Neus Martínez Micaelo (2:13:51).

Els millors del podi local van ser David Margalef Pallarés (2:08:00) en cursa llarga, i Eloi Gil Bertomeu (1:46:01), a la prova curta.

Aquesta primera edició de l'Emburgada Bike Race també ha servit per a promocionar la mel del Perelló en forma de sorteig "Pes de la teva Bici en Mel".