PORTADA | 19/04/2016

La Reserva de la Biosfera estrena web per difondre els actius turístics de l’Ebre


Cinta Bonet // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Ebrebiosfera.org. Aquesta és l’adreça del portal web de la Reserva de la Biosfera Terres de l'Ebre que s’ha estrenat aquest dimarts. Per conèixer tots els paisatges i els actius ebrencs, la web ofereix un útil i detallat apartat per planificar, consultar i descobrir rutes pel territori i també tindrà, aviat, enllaçant amb el portal del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i amb la nova web de la marca turística Terres de l'Ebre, un inventari exhaustiu del patrimoni, la cultura i les tradicions ebrenques. Com ha destacat Dani Andreu, president del Consell Comarcal del Baix Ebre, organisme gestor de la Xarxa EbreBiosfera, el portal posa a disposició de tots els usuaris les eines que permeten mostrar clarament “l'atractiu, el potencial i el valor turístic” de les Terres de l'Ebre. També posar a disposició de les empreses que s’hi adhereixen un portal amb gran “repercussió” perquè la seva oferta arribi al major nombre de persones possibles.

Aquesta web forma part de les accions del pla de foment turístic Xarxa Ebrebiosfera, i ha comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona. El representant del Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre i alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha volgut destacar que aquesta pàgina ha de ser el “bressol” del producte turístic del territori.

Per la seva part, el vicepresident de l’àrea de Reserva de la Biosfera del COPATE, Alfons Montserrat, ha destacat que la nova web també ajuda a donar visibilitat a les empreses que s’ha sumat a la marca Ebrebiosfera.

L’empresa Empatica.net ha estat l’encarregada de fer aquesta web. El seu director ha destacat que es tracta d’una web “viva” que es podrà anar enriquint i optimitzada per tots els dispositius mòbils.

La web es complementarà amb una aplicació amb dues versions per IOS i Android.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació