ESPORTS | 18/04/2016

L'Olímpic s'emporta el derbi de les móres

Albert Pascual // MÓRA LA NOVA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

El derbi de les móres se l'ha endut l'Olímpics Móra d'Ebre en un partit que els visitants van controlar de principi a fi. Pau Muñoz, amb un gol de falta directa, avançaria al Móra d'Ebre quan només feia mitja hora de partit. Dos minuts més tard, Aleix Martí empatava el partit per a l'Atlètics Móra la Nova en un remat davant del porter.

Abans del descans, de nou Pau Muñoz, tornaria a avançar al conjunt morenc gràcies a un penal del tot just.

Tot i això, el conjunt moranovenc encara tindria una oportunitat per igualar el marcador abans del descans però mal executada.

En tornar del vestuari, David Ferré marcaria amb un xut des de fora de l'àrea per servir l'1 a 3. L'equip visitant dominava amb comoditat el partit i les ocasions s'anaven repetint.

Al minut 75', nou penal en contra del Móra d'Ebre que a més perdia un home per la segona groga de Johan. El penal el transformava Aleix per igualar una mica més el marcador amb 2 a 3.

Però l'Olímpic, tot i jugar amb un home menys, seguiria portant la batuta del partit i només un minut després, Soriano feia aquesta gran rematada de cap per marcar el quart.

Ja en el temps afegit, última oportunitat per a l'Atlètics Móra la Nova en arrancar un contracop en posició correcta per guanyar en l'u contra u al porter morenc i marcar així el definitiu 3 a 4.

Amb aquest resultat ha acabat el segon derbi de la temporada i de nou amb victòria per a l'equip de l'Olímpic Móra d'Ebre.