PORTADA | 14/04/2016

Trens Dignes alerta de la supressió de freqüències amb Tortosa


Cinta Bonet // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


La Plataforma Trens Dignes Ebre-Priorat ha mostrat la seva preocupació davant algunes informacions que apuntarien que els nous horaris de Renfe, que es posaran en funcionament a partir del proper 8 de maig, preveuen reduir freqüències de la línia R16 entre les Terres de l’Ebre i Barcelona, així com fer desaparèixer els serveis entre Tortosa i València. Trens Dignes va descobrir aquesta anomalia fa unes setmanes, a través de la mateixa web de Renfe i de diferents aplicacions per a mòbils. Representants institucionals haurien afirmat que es tractava d’un error informàtic i que en breu se solucionaria. Però un mes després s’han solventat els errors que apareixin a la R15 però no els de la R16. Segons aquests horaris, s’eliminaria el darrer tren que surt de Tortosa a les 19.36 i també es perdria el servei que surt a les 9.19 hores de Barcelona. La portaveu de Trens Dignes, Cristina Bel, també ha explicat que els quatre serveis diaris entre Tortosa i València desapareixerien per complet, fet que també afectaria els usuaris de l’estació d’Ulldecona que, segons estes mateixes informacions, passaria a no tindre cap tren.

Des de la Plataforma Trens Dignes també s’ha lamentat una vegada més els retards continuats que pateixen les línies R15 i R16. Una incidència que hauria de ser una excepció i que ja s’ha convertit en una normalitat. La Plataforma ha reiterat les seves demandes a Adif perquè faci un manteniment adequat de les vies de les línies R15 i R16 i adeqüi la infraestructura al servei que és necessari oferir en ple segle XXI. I a Renfe que faci la corresponent renovació de la flota de rodalies que opera a les Terres de l’Ebre, amb unitats preparades per oferir el servei, i que no posin tota la pressió sobre els seus treballadors. També demanen a la Generalitat que posi fil a l’agulla i aposti per un transport ferroviari digne a les Terres de l’Ebre, amb uns horaris adequats a les necessitats del ciutadà.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació