ESPORTS | 11/04/2016

Bertomeu salva el punt


Albert Pascual // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Bertomeu salva un punt per l'Ascó en marcar el gol de l'empat al minut 87', però el partit començava repartit i amb opcions per als dos equips fins que, a poc a poc, l'equip que en el partit d'aquest cap de setmana dirigia German Inglés en absència de Miguel Rubio, s'ha anat fent en el control del partit.

La primera opció per a l'Ascó arribaria al minut 20' quan Argilaga servia una falta lateral que Artur Gòdia rematava de cap a la frontal de la petita, però que l'àrbitre invalidava per fora de joc.

Aquesta acció l'ha contestat el Rubí al cap de set minuts després de la cavalcada de Juanpi, que s'ha desfet de Joel Coch, però que ha vist com Manolo interceptava el seu remat al sortir ràpidament als seus peus per refusar l'esfèric.

De nou al 31' nova acció de perill de l'Ascó, aquesta vegada per partida doble. Primer, Virgili rematava de cap un córner al primer pal estavellant la pilota al travesser. El rebuig acabava als peus de Socías dins l'àrea, que rematava per a porteria però Juanmi rebutjava la pilota enviant-la a córner.

Poc abans del temps de descans, Argilaga tornava a veure gol en un xut des de la frontal que el porter visitant refusava amb les mans.

En canvi, amb l'inici del segons temps, el Rubí ha sortit més decidit i amb tan sols una pèrdua de pilota en defensa que servia a Juanpi per encarar a Manolo, aquest superava al porter asconenc amb un potent xut per fer el primer gol del partit al minut 48'.

Aquest gol i diversos canvis com el de Miki Massana per molèsties musculars, i poc després el d'Artur Gòdia per lesió al turmell, han trastocat el joc de l'Ascó. Ni tan sols la doble groga al jugador del Rubí, Richi, ha fet baixar la intensitat de l'equip visitant que ha seguit ficant amb dificultats la porteria asconenca.

Quan semblava que el Rubí s'emportaria una important victòria, Argilaga servia un córner al segon pal i Bertomeu rematava completament sol de cap al pal llarg enviant la pilota al fons de la xarxa lluny de l'abast de Juanmi, que tot i fer un gran partit, no podia evitar un gol que feia molt mal al seu equip.

El partit ha perdut el control durant el temps afegit, i qualsevol dels dos equips haguera pogut marcar per emportar-se els tres punts. Finalment el marcador no s'ha mogut i els dos conjunts s'han repartit els punts.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació