ESPORTS | 04/04/2016

Remuntada èpica

Albert Pascual // ASCÓ

Dos gols d'Artur Gòdia i Argilaga, permeten remuntar a un Ascó que ha començat perdent després d'un golàs de Manel Sala. L'equip ha estat pràctic per mantenir el resultat i sumar tres punts que pràcticament segellen la salvació amb 42 punts a falta de 6 partits.

El primer gol arribava al minut 7' de partit, quan Manel Sala controlava una pilota en el pic dret de l'àrea asconenca, retallava a dos defensors i engaltava un potent i col·locat xut a l'escaire del pal llarg que picava al travesser i acabava al fons de la xarxa.

Afortunadament poc els hi ha costat al conjunt asconenc tornar a posar les taules en el marcador. Sobre el minut 16', Edu Vives servia un córner al primer pal on arribava Artur Gòdia per rematar de cap al fons de la xarxa. Amb l'1-1 en el marcador, el partit s'ha vist novament anivellat, fins que en el minut 28' arribaria l'acció que decidiria el partit.

Manolo salvava amb el cos el remat clar d'Aumatell dins l'àrea salvant el gol dels locals, i propiciava un contracop per l'Ascó en què Guiu cedia a la dreta per Virgili, que trepitjava àrea i amb una passada rasa al segon pal, assistia a Dani Argilaga que arribant des de darrere anotava el segon gol a plaer.

Finalment, l'equip ha sabut mantenir el marcador a favor per endur-se la victòria que li permet sumar 42 punts i deixar a 10 punts el descens. Amb aquests números, l'equip està virtualment salvat del descens.