PORTADA | 02/03/2016

El MUCE seguirà pressionant per salvar les línies de P3 d’Amposta i Deltebre


Gustau Moreno // AMPOSTA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) a les Terres de l’Ebre i la FAPAC donen suport a la reivindicació de les famílies de Deltebre i Amposta per evitar la supressió de dues línies de P3 a les escoles de l’Assumpció i Soriano Montagut. Un dels portaveus del MUCE, David Ayet, ha explicat que la mobilització de dilluns podria servir, com a mínim, perquè el departament d’Ensenyament rectifique les seues previsions en el cas de Deltebre. Però ha reconegut que la cosa serà més complicada en el cas de l’escola Soriano Montagut d’Amposta. Així, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Ayet ha avançat que molt possiblement hi haurà noves accions de protesta. A més, ha agraït que l’Ajuntament d’Amposta aprovés dilluns una moció per reclamar el manteniment de la línia de P3, i ha instat els regidors d’Ensenyament a seguir treballant per evitar la supressió de les línies.

Per la seua banda, Alba Martínez, de la FAPAC, també ha donat el suport d’aquesta federació d’associacions de mares i pares a les famílies afectades de Deltebre i Amposta. De fet, ha recordat que una rebaixa de la ràtio, amb 20 alumnes per aula, suposaria recuperar la xifra que hi havia a les escoles abans de les retallades. Tant Martínez com Ayet han remarcat que hi ha altres precedents al país, i que la reducció de la ràtio d’alumnes per aula és una mesura que s’ha aplicat en altres llocs de Catalunya.

D’altra banda, Martínez i Ayet han avançat el programa del que serà la primera jornada ‘L’escola que volem’, que es farà aquest dissabte, 5 de març, a l’escola Consol Ferré d’Amposta. La jornada començarà a les 10 del matí amb una conferència de l’expert Carlos Abellan Cano, sobre la participació de les famílies en el sistema educatiu. Tot seguit, hi haurà tres presentacions d’experiències participatius a càrrec de l’equip docent de l’escola Consol Ferré, de l’AMPA de l’escola Sant Llàtzer de Tortosa i de l’alumnat de l’institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació