RIBERA D'EBRE I PRIORAT | 02/03/2016

La Palma d’Ebre acull diumenge la 13a Festa de la Clotxa de la Ribera d’Ebre


Cinta Bonet // MÓRA D'EBRE
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


La Palma d’Ebre, el municipi més petit de la Ribera d’Ebre, serà l’escenari aquest diumenge 6 de març de la 13a Festa comarcal de la Clotxa, una cita organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. La clotxa és el plat tradicional riberenc per excel·lència cuinada a base dels típics tomàquets, ceba i alls escalivats, combinats amb arengada i banyats amb un bon rajolí d’oli. La Festa de la Clotxa donarà el tret de sortida a les jornades gastronòmiques als restaurants de la Ribera d’Ebre, que s’allargaran fins al pròxim 3 d’abril amb la participació de 15 restaurants d’arreu de la comarca. Les clotxes es podran degustar a partir de les 11:30 hores, adquirint prèviament un tiquet de 3 euros. El pregoner d’aquest any serà el director de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, el morenc Jordi Jardí Serres.

Durant la Festa s’espera servir fins un miler de clotxes. L'alcalde de La Palma, Gil Martí, va explicar que a més de la popular elaboració i degustació de la clotxa, hi ha organitzades nombroses activitats paral·leles per donar a conèixer el poble als visitants d’arreu.

La presentació de la Festa de la Clotxa es va celebrar al castell de Miravet amb una àmplia representació del sector turístic i de la restauració de la comarca. En aquest sentit, la presidenta del Consell Comarca de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, va destacar que la col·laboració público-privada que s’ha dut a terme els darrers anys a la comarca està donant els seus fruits. I és que el turisme ha estat el sector productiu que més ha crescut el darrer any a la Ribera, amb 5,5 punts per sobre respecte el 2014.

La Banda Municipal de Música de Benissanet serà l’encarregada d’anunciar la festa amb una cercavila que començarà una hora abans, a partir de les 10:30 hores. El grup riberenc Marta & Gregori protagonitzaran el concert de fi de festa, a partir de la 1 del migdia, i a la tarda els Xeic! faran un concert acústic.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació