ESPORTS | 29/02/2016

Virgili atorga els tres punts a l’Ascó


Albert Pascual // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Un poderós remat de cap en un córner al minut 71' del pitxitxi asconenc fa sumar tres punts importantíssims a un Ascó que ha vist com el Granollers ha disposat d'opcions per avançar-se però que ha anat de més a menys.

Molt mogut ha començat el partit, als 10 segons de joc, el Granollers es podria haver avançat en una pilota llarga per a David, que trepitjava l’àrea en posició de remat, però que enviava la pilota al lateral de la xarxa.

L'Ascó ha disposat de dues bones accions a continuació, amb dues arribades a la línia de fons de Munta i Guiu que Ortega, el porter del Granollers, ha tallat de forma providencial evitant mals majors.

Els primers minuts de partit han estat de gran desgast, i tots dos equips trepitjaven amb facilitat l'àrea contraria. Miguel Rubio ha donat entrada a Bertomeu i Argilaga en el descans, però ha estat el Granollers qui ha començat millor el segon temps. Tot i això, Bertomeu en el 51' en una bona arrencada per banda dreta, trepitjava àrea i rematava massa creuat en una bona acció de perill pel conjunt asconenc.

Amb tot, el Granollers ha fet un gran esforç en l'inici del segon temps dificultant molt la combinació de l'Ascó, però això no s'ha vist reflectit en accions de perill sobre la porteria de Manolo, que pràcticament només ha hagut d'intervenir en el minut 56' en un tímid xut de Ferran Vila.

Passat el primer quart d'hora de la segona meitat, l'Ascó ha fet una passa endavant i en el 66', jugada combinada de Virgili amb però amb mala resolució final.

No trigaria molt més a arribar l'únic gol del partit. En el minut 71', Dani Argilaga que tornava al terreny de joc després d’una lesió muscular, penjava un córner al punt de penal on Virgili s'elevava per sobre tots els seus defensors, i enviava la pilota amb un poderós remat al fons de la xarxa que prèviament picava en el travesser de la porteria rival.

Al tram final de partit l'Ascó haguera pogut ampliar la diferència amb bones jugades de Guiu.

Amb els tres punts, l’Ascó es distancia de les posicions de descens.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació