CATALUNYA | 08/02/2016

El PPC i C's surten en defensa del Pla Hidrològic després de la manifestació d'Amposta


G.M. / ACN // BARCELONA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


El president del grup parlamentari del PPC al Parlament, Xavier Garcia Albiol, ha defensat aquest dilluns el Pla Hidrològic de l'Ebre i ha afirmat que "no permetrem que aquest projecte s'utilitzi per part dels separatistes per desgastar el govern a base de falsedats". En roda de premsa, Garcia Albiol ha assegurat que el pla compta amb el suport de tots els agents implicats, excepte la Generalitat, que –ha dit- hi va votar en contra per una disconformitat amb el sistema de mesurar, no amb el cabal", i que hagués vist amb bons ulls si hagués estat "inferior". Sobre l'anunci de creació de l'Agència Tributària catalana per part del vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, ha comentat que "ningú aprovarà cap llei que vulneri l'objectiu d'iniciar el camí de la separació de Catalunya amb la resta d'Espanya".

Segons el president del grup parlamentari popular, en el seu dia, l'expresident de la Generalitat Artur Mas va defensar un projecte "amb un cabal inferior". Garcia Albiol ha explicat que en els propers dies es reunirà amb la ministra d'Agricultura i ha remarcat que el Pla Hidrològic de l'Ebre és un "pla diferent" al Pla Hidrològic Nacional.

El president del grup popular al Parlament ha indicat que "desemmascararem els farsants de CDC" i s'ha mostrat convençut que és "un projecte bo per a Catalunya, per a Lleida i per a les Terres de l'Ebre". "El que hauria de fer el Govern de la Generalitat és invertir a les Terres de l'Ebre, que porten sent des de fa anys les grans oblidades de Catalunya", ha afegit.

CIUTADANS TAMBÉ DEFENSA EL PLA

D'altra banda, la diputada de Ciutadans al Parlament, Sonia Sierra, ha defensat aquest cap de setmana, des de Molins de Rei, que el Pla Hidrològic de la conca de l'Ebre (PHE) ha estat redactat "amb garanties" i amb "un consens del 80%". Sierra ha assegurat que Ciutadans estarà "alerta" del que dictamini l'informe europeu, que ha d'elaborar la delegació d'europarlamenaris que visita aquest dilluns el delta de l'Ebre. "Caldria revisar-lo si la Unió Europea no ho avala", ha reconegut Sierra. "Tan important és garantir el cabal com la qualitat de l'aigua", ha afegit. Ciutadans i el PP han estat dues de les poques formacions polítiques que no han participat, aquest diumenge, en la manifestació de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, a Amposta, contra el PHE.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació