ESPORTS | 01/02/2016

Retrobament amb la victòria


Albert Pascual // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L’Ascó i el Masnou van enfrontar un partit que va començar amb molt de respecte per tots dos equips, almenys durant els primers minuts de joc. Així va ser fins a la primera ocasió de l’Ascó al minut 10’: Guiu aconseguia centrar una pilota des de la dreta al segon pal, on Virgili controlava i creuava en excés la pilota.

Set minuts després, de nou Guiu posava en dificultats la porteria del Masnou després de retallar en la frontal i engaltar un potent xut que el porter Marc Priego enviava a córner en una gran intervenció.

L’Ascó s’anava creixent sobre el terreny de joc i al minut 23’, Munta engaltava un fort xut creuat des de la frontal que obligava a refusar de nou a Marc Priego fent una gran estirada.

Al minut 29’ arribaria el primer gol fruit d’una gran combinació entre els davanters. Guiu enviava la pilota dins l’àrea del Masnou i allà apareixia Virgili tot sol per enviar la pilota al fons de la porteria.

L’equip visitant haguera pogut empatar al cap de dos minuts en un remat d’Adri Borredà que enviava per sobre del travesser.

La segona part començava amb el Masnou endollat, fet que va fer recular una mica a l’Ascó. Amb tot, els de Miguel Rubio van treballar bé a la defensa i a poc a poc recuperaren la possessió del baló tot i que sense generar massa perill.

Però aquesta reentrada al terreny de joc del Masnou amb opcions d’empatar el partit la van tenir a prop al minut 66’ en una gran ocasió de Pol que es quedava sol amb la pilota en un u contra u que el porter Sergi López va salvar.

La primera oportunitat per sentenciar de l’Ascó vindria al 74’ quan Virgili pentinava una pilota dins l’àrea per la internada de Guiu que s’enduia la pilota, i davant Marc Priego provava la vaselina que el porter del Masnou salvava amb la punta dels dits per evitar el gol riberenc.

La millor acció de perill arribaria al minut 80’ de partit en un impressionant xut de Matamala des de més de 30 metres que s’enverinava i picava a l’escaire esquerre de la porteria de Sergio López.

La incertesa en el marcador es va mantenir fins al minut 86’ quan Gerard Roigé robava una pilota en la zona de creació del Masnou i l’enviava llarga per Virgili, que trepitjava àrea i esperava a l’arribada de Guiu, que a pesar del control, aconseguia creuar la pilota davant l’oposició de dos defensors i el porter visitants anotant el que és el seu segon gol amb l’Ascó.

El conjunt de Miguel Rubio tornar a guanyar després de fer-ho per últim cop a Sant Andreu, com a visitant, i des de la Jornada 9 contra el Terrassa al Municipal asconenc. Després del bon empat aconseguit la setmana passada a Gavà, aquesta victòria allunya el descens i deixa entreveure una clara millora en l'equip tot i les baixes per lesió que fa temps que pateix la plantilla.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació