ESPORTS | 18/01/2016

Segueix la sequera de punts

Iris Solà / Vídeo Ascó Televisió

Albert Pascual // ASCÓ

Nova derrota de l’Ascó en un partit amb gens de sort en l’atac i on el seu rival, el Figueres, amb dos xuts a la porteria, ha aconseguit sentenciar el partit. Aquesta nova derrota deixa l’equip en una posició molt delicada. Més errors suposaran caure a la zona perillosa de la classificació.

L’Ascó va començar el partit amb ganes. Els primers 15 minuts van ser molt disputats per tots dos equips. Al minut 8’ Gerard Roigé estavellava un xut centrat des de la dreta del travesser en una clara acció de gol per part del conjunt local.

Uns minuts després era Guiu qui ho intentava a la mitja volta amb un xut des de dins l’àrea que Aleix, el porter del Figueres, refusava des del primer pal del córner però Artur Gòdia caçava el rebuig i engaltava la pilota que acaba sortit fregant el pal de la porteria blanc i blava.

Quan més atacava l'Ascó a la recerca del primer gol de partit, aquest ha arribat però en la banda contraria. Ha estat en un llançament de córner en el minut 25' botat per Pedro que després d'un rebuig ha caigut a peus d'Adrià que ha creuat la pilota lluny de l'abast de Sergio López avançant al Figueres en el marcador.

L’Ascó haguera pogut empatar minuts abans del descans quan Gerard Roigé enviava una centrada dins l’àrea que rematava forçat Guiu i que finalment Aleix refusava amb una bona intervenció.

Fregant la fi dels primers 45 minuts, Argilaga queia lesionat obligant a Miguel Rubio a fer el primer canvi amb l’entrada de Iván de Nova.

La segona part no ha estat millor. Tot i la decisió amb la qual saltaven al camp els homes de Miguel Rubio per a aconseguir l’empat, al minut 51’ un contracop del Figueres per la dreta. La jugada ha acabat amb una centrada d’Adrià que Eric Vilanova ha rematat amb molta facilitat i d’aquesta manera marcar el 0 a 2.

El segon gol aconseguia deixar fred a l’equip i l’afició asconenca immersa en les festes de Sant Antoni. Tot i això, l’equip local ha intentat retallar distàncies en el marcador fins al darrer segon però sense encert de cara a la porteria.