PORTADA | 15/01/2016

Els veïns de l'N-340 demanen reunir-se amb el nou conseller de Territori


Cinta Bonet // L'AMETLLA DE MAR
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


La resposta dels Mossos d'Esquadra a la denúncia que van presentar les entitats veïnals de l'N-340 sobre l'afectació de les noves onze rotondes de la carretera en els plans d'evacuació del pla PENTA en cas d'emergència nuclear ha estat que les competències sobre aquesta qüestió són del govern espanyol, i ha remès la queixa a la delegació del govern de l'Estat a Catalunya. En el marc del nou tall de carretera que es va celebrar aquest dijous a la tarda per reclamar l'alliberament de peatges a l'AP-7, els veïns van reclamar una reunió urgent amb la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, per conèixer també quines són les inversions en manteniment i els motius de les obres que Foment du a terme a l'N-340. També s’ha demanat una reunió amb el nou conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, per exigir que hi hagi canvis en l'estratègia de la Generalitat, sobretot pel que fa a la petició de bonificacions per al transport pesat, i faci d’interlocutor amb Madrid per solucionar la problemàtica.

En el tall d’aquest dijous a l’Ametlla de Mar també hi va participar un dels alcaldes del Pacte de Berà, Fèlix Alonso, alcalde d’Altafulla i diputat de Catalunya Sí que es Pot. Alonso va afirmar que el problema de l’N-340 va més enllà de les Terres de l’Ebre i que cal sumar esforços per trobar una solució. També va avançar que les primeres iniciatives parlamentàries de Catalunya Sí que es Pot faran referència a l’N-340 i l’aprovació del nou Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre.

Aquest dijous, també es va presentar davant el Síndic de Greuges totes les denúncies que l'ofensiva veïnal han cursat i li han demanat suport.

Els veïns també han intensificat la campanya “Prou” que va començar amb pintades de siluetes a l'asfalt per recordar els punts on hi ha hagut víctimes mortals en accidents de trànsit. Aquesta acció es continua fent com també la ubicació de creus als vorals de la carretera. D’altra banda, diumenge 31 de gener es prepara un tall de l’N-340 amb vermut a l’alçada de l’Ampolla.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació