AMPOSTA | 11/01/2016

L’obertura de la residència centra la primera assemblea d’Adam Tomàs


Tomàs va avançar que la previsió es poder obrir la nova residència cap al mes de juny, un cop resolts alguns dels problemes detectats

Cinta Bonet // AMPOSTA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va donar compte de la situació municipal divendres en una assemblea informativa a la qual van assistir uns 600 veïns del municipi. D’aquesta manera, Tomàs donava compliment a un dels compromisos electorals d’Esquerra Amposta. Tomàs va parlar dels pressupostos de l’Ajuntament per al 2016 i la situació econòmica del consistori o de l’aposta de l’equip de govern per afavorir la creació de llocs de treball a Amposta. També va respondre les preguntes que els ampostins i ampostines que van assistir a l’assemblea van voler traslladar a l’alcalde. Ara bé, el tema que va protagonitzar l’assemblea va ser la nova residència d’avis d’Amposta.

Tomàs va avançar que la previsió es poder obrir la nova residència cap al mes de juny, un cop resolts alguns dels problemes detectats com la manca de subministrament elèctric o les obres de la cuina, pressupostades en un milió d’euros. L’alcalde d’Amposta també va mostrar la seva preocupació per la viabilitat econòmica de la nova residència de 160 places tenint en compte que la Generalitat no ha concertat noves places i, per tant, només es compta amb les 80 de la vella residència.

En el torn de precs i preguntes, l’exalcalde d’Amposta, Manel Ferré, va demanar la paraula per respondre a Tomàs. Ferré va assegurar que “si CiU hagués continuat al capdavant del govern municipal la residència d’avis ja estaria oberta”. Segons Ferré, el contracte de la llum ja estava signat pel govern de CiU i només depenia de la voluntat de l’ajuntament resoldre aquesta qüestió. Ferré també va dir que el tema de la cuina no és un impediment per obrir la nova residència ja que pot funcionar amb el càtering de la residència actual. Quant a la viabilitat econòmica Ferré es va mostrar convençut que amb les places concertades actuals i algunes de privades pot funcionar.

Tomàs va respondre Ferré que la voluntat de l’equip de govern d’Esquerra Amposta és obrir la residència el més aviat possible però que fins que l’equipament compleixi amb tots els requisits legals no es farà. En aquest punt, Tomàs va carregar contra la forma de fer de l’anterior govern de CiU.

Al marge de la residència d’avis, en l’assemblea es van fer diverses preguntes en relació a la millora de la via pública i la mobilitat. La voluntat del govern d’Esquerra Amposta es realitzar una nova assemblea informativa d’aquí a sis mesos.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació