ESPORTS | 21/12/2015

S'acaba la ratxa de l'Ascó

Cerdanyola 3 – 0 Ascó

Albert Pascual // ASCÓ

El Cerdanyola supera un Ascó afectat físicament pel partit de dimecres de la copa Federació. L’equip vallesà va ser molt superior a partir del minut 30 i fins al final de l’encontre.

El 3 a 0 començava a gestar-se ben d’hora amb una acció de perill del Cerdanyola al minut 2 que acabava al travesser.

Durant els primers 30 minuts l’Ascó va saber reaccionar front al perill contrari i va tenir alguna ocasió de perill però tot acabaria al minut 31 amb el gol de Victor Duran. El gol trencava amb 329 minuts d'imbatibilitat del conjunt de Miguel Rubio en lliga.

Cinc minuts després arribaria el 2 a 0 amb el gol del japonès Uemura Daisuke i un tercer gol al minut 73 ora de Diego Fernández.

Argilaga amb problemes musculars es va retirar al 28 i José Ramón, també per problemes físics, durant el descans.