ESPORTS | 17/12/2015

Eliminatòria perduda


L'Ascó és derrotat pel Sariñena i queda eliminat de la Copa Federació

Albert Pascual // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L'Ascó s'ha avançat gràcies a un gol de José Ramon en el primer temps que ha dut el partit a la pròrroga. Asin en el 95' i Lucho en el 112' han donat la classificació al Sariñena en un partit sense massa història pel conjunt asconenc.

El primer temps ha començat amb un domini clar de l'equip local. El Sariñena, amb el marcador a favor de l'anada, ha decidit aguantar al darrere i buscar el contracop, sempre amb pilotes llargues i sense massa elaboració. Tot i aquest panorama, la primera acció de perill arribaria en el minut 10' amb un xut creuat de Cano que ha refusat Sergi Fuertes amb una gran mà. L'Ascó disposava sobradament de la possessió però sense posar a prova al porter Ribas. Tot i això, el primer gol arribaria en el minut 18' en una jugada a pilota aturada. Falta lateral que gràcies a l'estratègia deixava tot sol a Jose Ramon en l'àrea petita on rematava amb el peu al fons de la xarxa per igualar l'eliminatòria. L'Ascó ha seguit controlant el partit i la possessió, però els visitants a base de pilotes llargues i contracops han pogut empatar en el tram final del primer temps. Asin en el 32' engaltava un refús en la frontal que picava en un defensor i que obligava a Sergi Fuertes a fer una gran intervenció per enviar la pilota a corner. Fregant el descans, Cano superava a Sergi Fuertes aprofitant una excel·lent passada llarga de Matute, però la pilota li marxava massa llarga per rematar a gol.

El segon temps ha començat de forma similar, però en el 46' Matute llançava una falta des de més de 30 metres enviant la pilota a l'escaire on arribava Sergi Fuertes amb una gran estirada per enviar la pilota a corner. Després d'aquesta acció de perill s'ha arribat a una fase on cap dels dos equips semblava disposat a arriscar en excés a la recerca del gol de la victòria. Probablement l'acció més clara de perill arribava en el 73' amb una centrada des de línia de fons de Pau Ripoll que Bertomeu ha engaltat per sobre del travesser. Bertomeu en el 84' ha disposat d'un llunyà llançament de falta que ha refusat Ribas sota pals, en un final de partit on cap dels dos conjunts estava per massa esforços.

El partit s'ha decidit en la pròrroga. Asín en un llançament de corner en el 95', rematava creuat en el segon pal i empatava el partit obligant a l'Ascó a fer dos gols pel valor doble que tenen fora de casa. Ja en la segona meitat de l'afegit, Lucho aprofitant una pilota llarga donava la victòria al conjunt aragonès superant amb un xut ras a Sergi Fuertes en l'u contra u.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació