PORTADA | 23/11/2015

Els alcaldes de l'N-340 convoquen una manifestació per a l'11 de desembre


Cinta Bonet // L'ALDEA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L'11 de desembre a les 15 hores els vuit alcaldes de l'N-340 tallaran simultàniament la carretera al seu municipi. Ho faran amb el suport del moviment veïnal que porta nou setmanes tallant l'N-340, liderat per la Federació d'Associacions de Veïns d'Amposta, i el suport de la Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa. També s'uniran a la protesta, amb alguna acció encara per concretar, els transportistes de la Federació Empresarial d'Auto Transport (FEAT) a Tarragona. Tot i les mocions aprovades i les reunions amb les administracions, els alcaldes s'han cansat i redueixen les seves peticions a una: la gratuïtat immediata de l'AP-7.

L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, com a portaveu de la resta d'alcaldes ebrencs de l'N-340, ha explicat que no desisteixen de continuar exigint l'alliberament de peatges a l'autopista perquè és "el que queda" de la moció que van presentar al territori.

Amb aquesta decisió es posa punt i final a les diferents alternatives i propostes que es venien treballant en diversos fronts veïnals i institucionals, des de fa dos mesos, i que havien confós i dividit el moviment per acabar amb la sinistralitat de l'N-340 que va començar el 12 de setembre amb una primera manifestació que, ja d'inici, va provocar la confrontació de veïns i alcaldes.

Tot i que aquest dijous el moviment veïnal, liderat per al Federació d'Associacions de Veïns d'Amposta, va aixecar la veu contra la falta de suports als talls setmanals per part dels alcaldes, aquests han explicat que les relacions són positives entre totes les parts, i que treballaran per coordinar aquesta acció de l'11 de desembre "tots plegats".

Per a Gaseni, les crítiques rebudes són una mostra de la preocupació que existeix entre els veïns i ha aprofitat per agrair al moviment veïnal que “hagin aguantat la flama” d'aquesta lluita durant les últimes aquestes setmanes.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació