PORTADA | 03/11/2015

Una jornada abordarà la necessitat de millorar la mobilitat a l’Ebre


Cinta Bonet // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


El col·lectiu d’opinió Grup 2027 i la Càtedra d’Economia Local i Regional de la URV han organitzat una jornada sobre mobilitat a les Terres de l’Ebre. En aquesta s’abordarà la necessitat de millorar la mobilitat i el transport públic en particular al territori, ja sigui per carretera o en l’àmbit ferroviari. En aquesta jornada també es debatrà la situació de l’N-340 i les seves alternatives, i es posarà sobre la taula la necessitat d’implementar la intermodalitat a les Terres de l’Ebre, tal i com ja s’ha fet en molts punts de Catalunya. Un dels membres del Grup 2027, també secretari general de Comissions Obreres a les Terres de l’Ebre, Josep Casadó, ha explicat que el que pretenen és generar debat i crear opinió per treballar tots plegats pel desenvolupament del conjunt del territori, en aquest cas, amb la mirada posada al Pla Estratègic de les Terres de l’Ebre.

Per la seva part, el sots-director del Campus Terres de l’Ebre, Xavier Farré, ha volgut destacar la globalitat de la jornada i també el fet que hi participen col·lectius que hi donen major visibilitat com les Federacions d’Associacions de Veïns de Tortosa i Amposta, la Plataforma Trens Dignes de les Terres de l’Ebre o la Fundació per a la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial de Móra la Nova.

La jornada se celebrarà el proper divendres 13 a l’Aula Magna del Campus Terres de l’Ebre i comptarà amb la participació de ponents com el professor de la URV Josep Pinyol, qui també és un dels tècnics de l’equip redactor del Pla Estratègic de les Terres de l’Ebre, i que farà una valoració del document. També intervindran Lluis Javier Muñoz, director de la Hife, per parlar de transport públic per carretera; el geògraf Antoni Queralt, professor emèrit de la UNED, o Manel Ferri, tècnic de la Diputació de Barcelona especialista en mobilitat ciutadana, qui parlarà sobre la intermodalitat. Un darrer ponent de l’administració, encara per confirmar, abordarà el Transport de Viatgers de Catalunya. En acabar les ponències, es realitzarà un taula rodona amb els mateixos conferenciants.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació