En play Off d’ascens

Ascó 3 - 1 Terrassa

Albert Pascual // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

El partit va començar ben mogut. En el primer minut, Genís servia un córner al segon pal on Massana rematava de cap al fons de la xarxa, però el linier el va anul·lar al considerar que la trajectòria de la pilota se'n va eixir de la línia per tornar a entrar. Tot i aquest petit contratemps, l’Ascó va controlar correctament el partit durant els primers minuts amb un Terrassa que esperava la seva ocasió a base de contracops, sent imprecís en les seves accions.

El primer gol del partit arribaria al minut 15. Bertomeu enviava una centrada al punt de penal des de la dreta, des d’on Virgili s'avançava al seu defensor i picava de cap la pilota, que a punt va estar d'aturar Pau a sota dels pals.

Després d’algunes accions perilloses de l’Ascó, el Terrassa trobaria la seva primera oportunitat i la va aprofitar Marc Vilajosana per a empatar el partit al minut 24.

Però poc va durar l’empat, ja que quatre minuts després, l’Ascó mitjançant una jugada on van intervenir primer Genís, després Joel Coch, i finalment Massana aconseguís el 2 a 1. Aquest és el primer gol de Massana amb el conjunt asconenc.

No trigaria massa més a arribar el tercer gol de l'Ascó. Asier recuperava una pilota en la zona de creació dels visitants en el minut 33, i cedia per a la internada de Bertomeu, que amb un potentíssim xut enviava la pilota al fons de la xarxa lluny de l'abast del porter visitant, segellant un gran primer temps del conjunt de Miguel Rubio.

Al segon temps el Terrassa ha sortit a intentar retallar distàncies. El partit s'ha complicat una mica més per l'Ascó, quan en el 78 Argilaga era expulsat per doble groga, deixant al seu equip amb 10 homes. Tot i la inferioritat numèrica, l'Ascó ha sabut mantenir l'ordre i la calma i conservar la renda obtinguda en el primer temps per endur-se tres punts que el tornen a col·locar, després de 9 jornades, entre els primers 4 classificats.