ESPORTS | 06/10/2015

L’Ascó torna a guanyar

Albert Pascual // ASCÓ

L’Ascó va destacar per un bon joc durant la primera meitat, temps en el que es van marcar els dos gols de Virgili i Argilaga. Per contra l’Ascó va permetre la retallada de distàncies visitant al poc de començar la segona part.

L’inici del partit fou prou igualat, amb poca profunditat per part de tots dos equips. Al minut 10, Genís centra el baló des de la dreta i ofereix la pilota a Virgili que només l’ha d’acompanyar al fons de la porteria.

Amb el marcador a favor, els asconencs seguien buscant el gol de la tranquil·litat. Al minut 14 Genís serveix de córner, Cristiano empalma però Santi, el porter del Santfeliuenc aconsegueix aturar.

Al minut 17 per fi arriba el segon gol. Cristiano, des de la frontal, col·loca la pilota a l’olla contraria i arriba a la carrera Argilaga aconseguint el segon.

Final de la primera meitat amb regust agredolç per la baixa per lesió de Cristiano substituït per Roigé.

A la segona part el Santfeliuenc surt al municipal d’Ascó amb ganes de retallar distàncies i al minut 58 Bolaños marca el 2 a 1 definitiu però amb tot el temps del món per fer mal. De fet, ambdós equips van demanar en diferents moments mans dins l’àrea. En tot cas els visitants van portar el ritme del partit amb diferents accions que hagueren pogut acabar en empat. Un equip, el de Miguel Rubio, que per moments es veia sobrepassat al 87 quasi sentencia. Munta recupera un baló en la zona de tres quarts, avança i supera al porter però quan ja té la porteria de cara un defensa del Santfeliuenc rebutja des de la mateixa línia de gol.