PORTADA | 25/09/2015

Els candidats i candidates tanquen la campanya a Canal 21 Ebre


El debat sobre la independència centra els arguments dels candidats ebrencs de Junts pel Sí, CUP, Catalunya Sí que es Pot, PP, PSC i UDC en una edició especial de Primera Columna

Gustau Moreno // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Els candidats i candidates de les Terres de l’Ebre a les eleccions del 27-S s’han trobat aquest divendres, últim dia de la campanya electoral, en una tertúlia organitzada per Canal 21 Ebre. Ha estat en una edició especial de l’informatiu matinal Primera Columna, en què han participat la número 12 de Junts pel Sí, Annabel Marcos; la número 3 del PSC, Bibiana Porres; la número 8 de la CUP, Carme Abril; el número 4 del PP, Jaume Solé; el número 3 de Catalunya Sí que Es Pot, Carles Sanchís, i el número 3 d’Unió Democràtica, Toni Polo. En canvi, no hi ha hagut cap representants de Ciutadans, ja que aquest partit no té cap candidat de les Terres de l’Ebre en la seua llista per la demarcació de Tarragona. En la tertúlia, els sis representants han analitzat com ha sigut la campanya de les diverses candidatures, on el debat sobre la independència ha centrat bona part de les intervencions.

De fet, el punt més calent de la tertúlia ha estat quan el candidat del PP ha acusat els partits independentistes de voler fer un xantatge al govern de l’Estat. L’exdiputada convergent Annabel Marcos ha negat aquest escenari, tot recordant que els partits catalans a favor del dret a decidir van trobar-se amb un PP que tancava la porta a la possibilitat de fer una consulta pactada.

Marcos i Solé han tingut diverses topades al llarg de la tertúlia, fins al punt que la candidata de Junts pel Sí ha volgut aclarir per què fa més de 15 anys va concórrer en una llista electoral del PP, quan el seu pare va formar part de la candidatura dels populars en unes municipals a Amposta. A banda, Marcos també ha tingut una petita enganxada amb la socialista Bibiana Porres.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació