ESPORTS | 15/09/2015

El FC Ulldecona brilla al municipal amb un 4-2 contra La Cava

L'Ulldecona es va imposar per un contundent 4 a 2 enfront de La Cava. Un enfrontament que demostra que l’Ulldecona s’està adaptant perfectament a la nova categoria, la Segona Catalana.

Maria Acosta // ULLDECONA

Tot i que l’Ulldecona va començar la nova temporada amb una derrota davant del Tortosa, en aquesta segona jornada la sort va ser molt diferent. Els jugadors de Sergio Navarro van saber creure en el seu potencial i gràcies a l’afició falduda van saber emportar-se la victòria. Així, Chimeno s’avançava al marcador al primer temps. Gairebé a la mitja hora de partit, Màrquez anotava el 2 a 0, i dos minuts després Chimeno tornava a vibrar amb el tercer gol del matx.

A la represa, La Cava va tenir més presència en atac. De fet al 55, Llaberia regalava el primer gol al seu equip, malgrat que Gombau ampliava el marcador 4 a 1, pocs minuts després. A un minut pel xiulet final, Llaberia tornava a regalar un altre gol als visitants. Una jugada que evidenciava l’evolució dels de Guillermo Camarero. Finalment, el marcador mostrava el 4 a 2 definitiu. Sense dubte, un resultat molt positiu per als falduts.