PORTADA | 10/09/2015

Els alcaldes de l’Ebre convoquen un tall de protesta a l'N-340


Reclamen al ministeri de Foment que es reprenguin els tràmits per a la redacció i execució de l’autovia A7 entre la Jana i el Perelló

Cinta Bonet // EL PERELLÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Els alcaldes del Baix Ebre i el Montsià han acordat convocar un tall de protesta a la N-340 a Camarles, el proper dissabte a les 11 hores del matí. Serà en el mateix punt on s’ha convocat per la tarda a través de les xarxes socials. Aquest és un dels acords que s’ha pres aquest dijous en la reunió que han mantingut els alcaldes afectats pel pas de la N-340, els presidents dels Consells Comarcals del Baix Ebre i el Montsià, i també el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès.

L’alcalde del Perelló, Ferran Cid, ha afirmat que aquesta és una de les mesures “urgents” que s’ha pres i ha fet una crida a la ciutadania a sumar-se a la protesta per posar fi a l’alta sinistralitat en aquesta carretera.

En la reunió també s’ha acordat sol·licitar al ministeri de Foment que es reprenguin els tràmits per a la redacció i execució de l’autovia A7 entre la Jana i el Perelló; que amb efectes immediats s’adoptin mesures obligatòries per desviar els camions per l’autopista AP-7 en el tram ebrenc i que s’apliquin a aquestes vehicles les mateixes bonificacions que s’estan aplicant a la N-II a Girona; i que amb caràcter immediat i provisional els veïns que es mouen pel territori tinguin la gratuïtat dels peatges fins la finalització de l’autovia A7. Així mateix, Pallarès ha avançat que dilluns el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i la ministra de Foment, Ana Pastor, es reuniran a Madrid per tractar la problemàtica.

Dimecres vinent, 16 de setembre, s’ha convocat una nova reunió amb la participació dels alcaldes de l’Ebre i també del conseller Vila per valorar la resposta i noves mesures a adoptar a partir de la resposta que obtinguin de Madrid.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació