ESPORTS | 13/05/2019

Penúltima jornada agredolça per l'Ascó

Natàlia Barraguer // TERRASSA

TERRASSA OLÍMPICA 2 - 1 FC ASCÓ

Aquest diumenge l'Ascó tornava a perdre, aquesta vegada al camp del Terrassa per 2 a 1.

Durant la primera meitat el conjunt riberenc no aconseguia entrar en el partit i els locals ho van aprofitar. Ja al minut 14 els locals van marcar el primer gol per mitjà de Carreón. Aquest va caure com un gerro d'aigua freda pels asconencs que, tot i els intents, l'Ascó no va saber desplegar el seu joc habitual i es va veure superat pel rival. A cinc minuts pel descans, els egarencs ampliaven distàncies al lluminós amb un gol de Serramitja. Amb el 2 a 0 s'arribava al descans, posant punt i final a una primera part on el Terrassa va ser superior.

A la represa l'Ascó va sortir a per totes pujant la intensitat i aconseguint el control del partit gaudint d'ocasions clares per reduir distàncies al marcador. Va ser al minut 46 quan Ricard marcava el primer dels visitants, fent somiar a la plantilla asconenca amb l'empat. Malgrat els intents van ser novament els homes de Cristian Garcia qui van seguir portant el pes del partit i creant clares ocasions. Ja en el tram final del partit el Terrassa va tenir una gran ocasió per sentenciar el matx amb un penal a favor que Eudald va impedir amb una esplèndida aturada. Finalment va arribar el xiulet final amb el 2 a 1 al lluminós.

La pròxima setmana l'Ascó juga l'última jornada de la lliga davant el Llagostera, un partit on els de la ribera s'acomiaden del seu pas per la Tercera Divisió.