PORTADA | 28/04/2019

Els candidats ebrencs acudeixen als col·legis electorals fent una crida a la participació


Joaquim Domingo // TERRES DE L'EBRE
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Aquest matí, 28 d’abril, els principals candidats ebrencs al Congrés i al Senat han exercit el seu vot durant la jornada electoral. A Tortosa, a primera hora del matí la candidata pel PSC, Dolors Bel, ha dipositat la seva papereta al col·legi electoral del Consell Comarcal del Baix Ebre. La número tres del PSC al Congrés per Tarragona ha fet una crida a la participació i també ha expressat el seu desig que a partir de demà no sigui un país en «blanc i negre», sinó igualitari, de drets i de futur progressista.

Als volts de migdia, el candidat de JxCat, Ferran Bel, ha deixat constància del seu vot en l’urna del col·legi electoral del Centre Multiusos de Remolins. Bel ha anat acompanyat de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. El número de JxCat per Tarragona al Congrés ha recordat l’excepcionalitat d’aquestes eleccions recordant al cap de llista Josep Rull actualment empresonat.

A Flix, la candidata republicana, Norma Pujol, ha votat al seu col·legi electoral de Ca Don Ventura als volts de les dotze del migdia. La número dos d’ERC per Tarragona al Congrés estava molt contenta per la bona participació del seu poble i espera que avui les urnes s’omplin de llibertat.

El candidat d’ERC al Senat, Miquel Aubà, ha votat a primera hora del matí l’Ajuntament de Gandesa. Davant l’expectativa, de la futura representació ebrenca al Congrés, el candidat republicà ha remarcat que Norma Pujol és una bona candidata a Madrid que defensarà el territori.

A Sant Jaume d’Enveja, el candidat del PSC al Senat, Joan Castor, ho ha fet cap a les dotze del migdia a les Escoles Velles. El candidat socialista ha remarcat la importància que té la ciutadania en anar a votar avui perquè si no ho fa, demà serà massa tard.

La jornada electoral d’avui destaca per la bona participació a les Terres de l’Ebre.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació