ESPORTS | 15/04/2019

Mala sort de cara al gol per l'Ascó

Natàlia Barraguer // TERRASSA

CP San Cristobal 1 - 0 FC Ascó

Aquest diumenge vam veure una nova derrota de l'Ascó, en aquesta ocasió va ser per la mínima davant del San Cristobal. Una victòria que pràcticament certifica la permanència de l'equip egarenc a la Tercera Divisió.

Els locals, conscients de la importància de sumar una victòria, van sortir molt endollats i van dominar el joc en els primers compassos del partit. Amb el pas dels minuts l'Ascó va anar entrar al matx i es va fer amb el control de la possessió gaudint de bones ocasions per marcar. Tot i que els asconencs arribaven amb perill a porteria no materialitzaven les seves ocasions per falta d'efectivitat de cara a gol, problema que ha acompanyat a l'equip de la ribera durant tota la temporada. I com sempre quan perdones tant al rival ho acabes pagant i això va ser el que li va passar a l'Ascó, que va veure com al minut 37 una contra ben conduïda per part del San Cristobal era enviada al fons de la xarxa per Sergio Martínez. Aquest 1 a 0 va ser el resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la represa tot va seguir igual, amb un Ascó que va tenir una gran ocasió al minut 48 però que continuava amb la mala sort de cara al gol. Tot i això van seguir lluitant i buscant l'empat provocant perill a l'àrea local. Amb el pas dels minuts el cansament es va començar a notar i els de la ribera van esgotar els darrers cartutxos en el tram final però no van acabar de crear ocasions clares. El final del partit va arribar marcant l'1 a 0 definitiu.