Victòria treballada del Tortosa

Natàlia Barraguer // LA SÉNIA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

La Sénia 2 - 3 Tortosa

Aquest diumenge es va disputar el partit entre la Sénia i el Tortosa. El matx va començar amb els dos equips molt endollats. Tant és així que al minut 6 el jugador visitant Sergi Duran va ser expulsat per una agressió. El Tortosa hauria d'afrontar la resta del partit amb un jugador menys, fet que va aprofitar la Sénia per avançar-se al marcador al minut 20 amb un gol de Callarisa. La resta de la primera meitat va seguir molt igualada amb els dos equips pugnant pel control del joc.

A la represa, tot i jugar amb inferioritat, el Tortosa va ser capaç d'igualar el marcador al minut 47 del partit amb un gol d'Alejandro Domínguez. Arran de l'empat van arribar els minuts més intensos, ja que els dos equips es van llençar a l'atac sense miraments. Fruit d'això al minut 50 La Sénia es va tornar a avançar en el marcador amb un altre gol de Callarisa, que posava el 2-1 al marcador. Però l'alegria va durar poc per a l'equip local, que va veure com només 3 minuts més tard el Tortosa aconseguia tornar a empatar a 2 el partit amb un gol de Marc Benito. Aquest va esperonar a l'equip tortosí que es va llençar per la victòria. Com a conseqüència d'aquest joc tan ofensiu els roig i blancs van poder culminar la remuntada al minut 60 amb un gol de penal transformat per Daniel Bel, que feia pujar el 2-3 al marcador final.

Amb aquesta victòria el Tortosa CD segueix en tercera posició amb 53 punts i segueix a 5 punts del Catllar que ocupa la segona plaça, la que dóna accés a jugar el play off d'ascens. Per altra banda la Sénia es queda en 8a posició amb 37 punts en una temporada molt digna de l'equip.