MONTSIÀ | 24/03/2019

L’exsocialista Conxi Vizcarro serà la número 2 de la llista d’Esquerra a la Ràpita


Sofia Royo // SANT CARLES DE LA RÀPITA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Esquerra Republicana de la Ràpita va presentar divendres les persones que integraran la candidatura que concorrerà a les eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig i que lidera l’actual alcalde de la ciutat, Josep Caparrós. Va ser en un acte a l’Auditori Sixto Mir que va comptar amb el suport i la presència del president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent que va destacar la implicació dels alcaldes i alcaldesses que lideren el projecte republicà en l’àmbit municipal.

D’altra banda, durant l’acte de presentació, Caparrós va recordar el missatge de l’1 d’Octubre i va destacar la feina feta i la vitalitat del projecte que pretén continuar treballant per La Ràpita.

També va remarcar el perfil transversal de la candidatura, integrada per “persones de diferents sectors que aporten la seua experiència, joventut i formació al projecte republicà i al servei de la gent de la Ràpita”. De fet, l’alcalde republicà anirà acompanyat en els primers llocs de la llista per Conxi Vizcarro, que després d’abandonar les files socialistes pels fets de l’1 d’Octubre, serà la número 2. Els regidors Albert Salvadó, Èrika Ferraté i Rafa Balagué els seguiran als llocs 3, 4 i 5 respectivament. La candidatura s’ha reforçat també amb la incorporació al número 6 d’Oona Tomàs, membre del grup d’advocats que defensen els rapitencs ferits durant l’1 d’Octubre. El regidor Enric Vidal i la regidora Àngela Reverté aniran de 7 i 8. Al número 9 s’ha sumat al projecte d’Esquerra el jove comunicador Joan Grau, mentre que Montse Sérvulo serà la número 10. La resta de la llista està formada per referents de la militància d’ERC, com ara Oriol Clos, Maria José Capafons o Lluís Salvadó, diputat i secretari general adjunt del partit. A més a més, la candidatura compta amb el suport, entre d’altres, d’Anna Casamitjana i David Fibla com a suplents.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació